Mon 03 Sep 2018

Looking for an all-round intern

(Production, publicity & office)(Productie, publiciteit & kantoor)

(For this internship, Dutch proficiency is required, please continue to read in Dutch)

NICOLE BEUTLER PROJECTS ZOEKT
Stagiair(e) productie/publiciteit/kantoor
Vanaf september– minimaal 3 maanden - deeltijd - 16-32 uur per week – in overleg

Zie jij jezelf in de culturele sector werken als theatermarketeer, productiemedewerker, office manager of zakelijk leider? Onder begeleiding van onze ervaren productieleider, marketing- en publiciteitsmedewerker en zakelijk leider maak je kennis met het reilen en zeilen van het theatervak achter de schermen. Het is mogelijk om de stage in deeltijd te doen zodat je daarnaast kunt studeren of werken.

WAAROM STAGE LOPEN BIJ NICOLE BEUTLER PROJECTS?
Het werk van Nicole Beutler beweegt zich op het snijvlak van theater, dans, performance en beeldende kunst. Als geen ander weet Beutler diep menselijke filosofische thema’s te combineren met een conceptuele vormentaal. Vanuit steeds nieuwe samenwerkingen zoekt Beutler naar inspiratie, inzicht en schoonheid. Dit vertaalt zich in overtuigende voorstellingen met een divers profiel: dans & performance, muziektheater & opera, jeugdvoorstellingen, beeldend theater & toneel in zowel de grote zaal, de kleine zaal en op locatie. Kortom: tijdens je stage bij Nicole Beutler Projects doe je meteen ervaring op met verschillende kunstdisciplines, kom je in aanraking met een breed netwerk aan speellocaties en leg je contacten bij onze samenwerkingspartners.

WAT GA JE DOEN?
Je ondersteunt bij dagelijkse werkzaamheden op kantoor en op het gebied van productie en publiciteit. Je werkt in het bijzonder aan de voorstelling LIEFDESVERKLARING (voor altijd), een coproductie met Het Zuidelijk Toneel en Rudolphi Producties.

- Je ondersteunt de productieleider in diverse uitzoek- en regelwerkzaamheden voor nieuwe producties of voor voorstellingen die op tournee zijn.
- Je ondersteunt de marketingmedewerker met het benaderen van doelgroepen, de productie van communicatiemiddelen en het maken van content voor sociale media.
- Je bent onderdeel van het NBteam en ondersteunt op kantoor met bijvoorbeeld het notuleren van vergaderingen, organiseren van reis en verblijf, diversen boodschappen etc.
- Je helpt het artistieke team wanneer nodig in de repetitiestudio.

WIJ BIEDEN:
- Een professionele leeromgeving met intensieve begeleiding op maat, in het hart van het Nederlandse theater-/dans-/performanceveld.
- Gezellige en inspirerende collega’s op een fijn kantoor op een mooi plekje in het centrum van Amsterdam nabij Centraal Station.
- De mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen.
- Een stagevergoeding van €300 per maand.

WAT ZOEKEN WE: - Enthousiast, leergierig, proactief iemand, geen 9 tot 5 mentaliteit
- Woonachtig in of rond Amsterdam

Past deze stage bij jou en ben je minimaal tot kerst beschikbaar? Dan zijn wij benieuwd naar jou. Stuur je motivatie en C.V. zo snel mogelijk naar sanne@nbprojects.nl t.a.v. Sanne Boersma, zakelijk leider. Voor vragen kun je Sanne mailen. Lees meer over Nicole Beuter Projects op www.nbprojects.nl.