kalender

jan24
COME TOGETHER #4
Frascati Amsterdam (NL)
jan25
COME TOGETHER #4
Frascati Amsterdam (NL)
jan26
COME TOGETHER #4
Frascati Amsterdam (NL)
mrt01
vr 29 jun 2018

We houden je graag op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vanaf 25 mei 2018 zijn er nieuwe privacyregels van kracht. Dat betekent in ons geval dat onze nieuwsbrieflezers zich opnieuw moeten aanmelden. Wil jij op de hoogte blijven van nieuws over onze voorstellingen, verdiepende achtergronden, visuele inspiratie, onze open calls en workshops? Laat ons met een paar kliks weten hoe we je kunnen blijven bereiken:

IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN

vr 30 nov 2018

Vanaf 3 januari neemt Annet Malherbe de rol over van Maureen Teeuwen in LIEFDESVERKLARING (voor altijd)

Vanaf 3 januari 2019 neemt Annet Malherbe de rol van Maureen Teeuwen over in de theatervoorstelling LIEFDESVERKLARING (voor altijd) van Nicole Beutler Projects, Het Zuidelijk Toneel en Rudolphi Producties. Malherbe zal naast theatervedetten Cas Enklaar, René van ’t Hof en Marien Jongewaard op de planken staan. In LIEFDESVERKLARING (voor altijd) nemen de doorgewinterde toneelspelers hun relatie met het publiek onder de loep en concluderen ze dat het echte liefde is. Afwisselend dolkomisch en doodserieus brengen ze, toegewijd geleid door regisseur Nicole Beutler en toneelschrijver Magne van den Berg, een ode aan de toeschouwer: “U bent voor ons van levensbelang, omdat u er bent.” LIEFDESVERKLARING (voor altijd) ging op 7 november 2018 in première in Theaters Tilburg en tourt nog door het land tot en met 26 januari 2019.


Annet Malherbe
Annet Malherbe (1957) is actrice en zangeres en volgde haar opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool. Bij het grote publiek is zij vooral bekend van haar rol bij Debiteuren/Crediteuren als Juffrouw Jannie en haar rol als Willemijn Lodewijkx uit Gooische Vrouwen. Vanaf begin jaren ’80 staat ze op de planken en speelde ze bij o.a. Toneelgroep Baal (Leedvermaak, De Scheiding van Figaro, Het belang van Ernst) en Orkater (Leonce en Lena, De Ivanovs, Ontvangt U mij?, Chesterfield). Malherbe is getrouwd met acteur en regisseur Alex van Warmerdam en ze speelt in het merendeel van zijn films een hoofdrol (Abel, De Noorderlingen, De Jurk, Kleine Teun, Borgman, Grimm, De laatste dagen van Emma Blank). Daarnaast speelt Malherbe in de voorstellingen die Van Warmerdam met zijn gezelschap De Mexicaanse Hond maakt (Onnozele Kinderen, Kleine Teun, Adel Blank, Welkom in het Bos, De Verschrikkelijke Moeder). Voor haar rol in Kleine Teun werd ze genomineerd voor de European Film Award als beste Europese actrice. Malherbe werd drie keer genomineerd voor een Gouden Kalf.

Foto: (c) ANP

di 04 dec 2018

Lukas Dijkema op de planken in Liefdesverklaring (voor altijd)

De rol van Cas Enklaar wordt een deel van de voorstellingen in januari overgenomen door Lukas Dijkema. Dijkema maakte in de jaren '90 deel uit van het roemruchte theatergezelschap De Trust van Theu Boermans en speelde o.a. bij Kassys. Ondertussen is Dijkema bekend als televisie-acteur. Bekende rollen waren in de series Ernstige Delicten als forensisch patholoog Arnoud en in de jeugdserie SpangaS als Lucas King.

LIEFDESVERKLARING (voor altijd)

Een theatervoorstelling van Nicole Beutler en Magne van den Berg, in samenwerking met Het Zuidelijk Toneel en Rudolphi Producties

COME TOGETHER #4

24, 25 & 26 Januari 2019

4: STILL LIFE

Opnieuw op tournee in April 2019

8:METAMORPHOSIS

Premiere Mei 2019, Operadagen Rotterdam