A BOEK ABOUT OUR WORK, to be expected in February 2021

10 jaar Nicole Beutler Projects

10 jaar Nicole Beutler Projects, TIJD VOOR EEN BOEK!

Dit jaar wordt Nicole Beutler vijftig, bestaat haar gezelschap tien jaar en zit ze twintig jaar in het vak. Ter ere van dit jubileumjaar maken we een overzichtsboek dat het werk van deze beeldende theatermaker tentoonstelt en duidt. We nemen je mee in de wereld van Nicole Beutler, haar motivatie, werkwijze en inspiratiebronnen. Een rijke schat aan achtergrondmateriaal en prachtige scènefoto’s bieden een caleidoscopische reflectie op haar werk en denken. Beschouwingen en interviews plaatsen het oeuvre in de tijd. Een blik achter de schermen bij een beeldend kunstenaar met een revolutionaire kijk op compositie van beweging, geluid en beeld in een theatersetting.

Voor de realisatie van het boek hebben we jouw hulp nodig om een bijdrage te leveren aan de drukkosten van dit kunstboek!

Met jouw hulp zorgen we ervoor dat dit boek er perfect uit komt te zien, zodat het een ware toevoeging zal zijn aan je boekenkast. Je helpt ons door het boek alvast te bestellen of te doneren! Voor je donatie zullen we je uiteraard uitgebreid bedanken door middel van allerlei leuke tegenprestaties.