Polyphonic Songs 2020

16 - 25 jan 2020 @Veem House

Veem House for Performance nodigt je uit voor de voortzetting van Polyphonic Songs, een samenwerkingsprogramma van BAU Dance & Performance Amsterdam, Keren Levi | NeverLike, Nicole Beutler Projects, Boogaerdt / VanderSchoot & Veem House for Performance dat in 2018 werd gestart.

Tijdens Polyphonic Songs gaan verschillende stemmen met elkaar in dialoog en wordt bestaand werk gecombineerd met work-in-progress. Het programma is een uiting van onze doorgaande dialoog met verwante Amsterdamse performancemakers van verschillende generaties.

Ontdek samen met ons Polyphonic Songs van 16 t/m 25 januari!

Lees meer

Programma Polyphonic Songs
za 18 jan

16:30 Inloop
17:00 - 18:00 BAU Open Meeting voor onafhankelijke makers en professionals

Presentatie van BAU initiatieven 2021-2024, bijeenkomst en borrel
Gratis toegang
Aanmelden: info@bau.amsterdam

18:00 Inloop
18:30 Veem Dinner #3

Tijdens dit maandelijkse diner koken en eten we samen met kunstenaars en buren, terwijl we ons richten op een van de thema’s van Veem 10X10.
Prijs: €5
Hier aanmelden

20:00 Double Bill: Film Otherland presented by Keren Levi & The re-invention of Ellen Edinoff by Nicole Beutler Projects

Otherland: Vogue danser Elvin Elejandro presenteert zichzelf op een Voodoo Carnival Ball. Een belangrijke danswedstrijd waar hij zich zal moeten bewijzen om geaccepteerd te worden door de ballroom community. Hij denkt terug aan zijn jeugd op Sint Maarten en de transformatie die hij sindsdien heeft ondergaan.

The Re-invention of Ellen Edinoff: Een ode aan het radicale, performatieve werk van Ellen Edinoff die in de jaren zeventig met haar partner Koert Stuyf de conventies van de danskunst in Nederland opblies. Een solo door Hillary Blake Firestone uit Beutlers voorstelling 5: ECHO

Info en tickets