Score as Compositional Strategy

2013

Choreograaf Hillary Blake Firestone en curator Inge Koks organiseren in samenwerking met Frascati en NBprojects een onderzoekstraject rondom het thema ‘Scores als Compositionele Strategie’.
Vanaf 28 maart start het traject met een gesprek met choreograaf en auteur Jonathon Burrows voorafgaand aan zijn voorstelling Counting to one hundred & one flute note in Frascati, vervolgens wordt er in mei een 3-daagse workshop georganiseerd o.l.v. componist en performer Matteo Fargion en in juni en juli vinden er op 6 zondagen werksessies plaats, waarin ervaringen over de rol van scores in je eigen artistieke werk uitgewisseld kunnen worden. Het traject wordt afgesloten met workshops tijdens WE LIVE HERE 2013 (8-13 juli), waar we verder de diepte induiken met gerelateerde kunstenaars, performers en denkers. Hierbij gaan we in op de vraag hoe we nu de composities van onze voorstellingen vormgeven. Score versus intuitieve compositie.

Voor dit traject zijn we op zoek naar een gevarieerde groep deelnemers die zich vanuit hun eigen vakgebied bezighouden met score: dansers, choreografen, beeldende kunstenaars, musici en theaterwetenschappers etc.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd om deel te nemen?
Mail dan een korte motivatie en biografie naar justa@nbprojects.nl

OPEN INSCHRIJVING voor 15 dansmakers / musici / beeldende kunstenaars en anderen!

Gesprek met Jonathan Burrows
MAART 28, Frascati, 16:00

Workshop met Matteo Fargion
MEI 3-5, Frascati WG

Werkgroep op zondag
JUNI 2 - JULI 7, Frascati WG, 12:00-17:00

Workshop tijdens WE LIVE HERE
JULI 8-13, Frascati WG