di 11 okt 2016

COME TOGETHER #3 - open call

18-20 januari in Frascati

Op 18, 19 en 20 januari 2017 vindt de derde editie plaats van COME TOGETHER. Wat in 2014 begon met een minifestival waarin de generatiegenoten Nicole Beutler, Keren Levi en Andrea Bozic hun werk van naast elkaar toonden, groeide in 2015 uit tot een editie waarin een diversiteit aan Amsterdamse makers - van opkomend tot aan gevestigd - uit verschillende disciplines als muziek, dans en kunst samenkwamen.

Voor deze nieuwe editie nodigen we zo’n 50 makers uit het dans- en performanceveld uit om hun werk te tonen tijdens dit 3-daagse event in Frascati Amsterdam. Deze call gaat richting makers, die een band hebben met Amsterdam, die hier wonen/werken of opgeleidt zijn.

Choreografen, muzikanten, kunstenaars, dramaturgen zijn van harte welkom. Kom kennis uitwisselen, gedachten ontwikkelen, collega’s ontmoeten, ideeën presenteren, theorieën testen en met het publiek brainstormen. Gebruik de ruimte en tijd om iets te doen wat in een andere context niet mogelijk was. Performance, dans, lezing, worksessie, manifesto op de bar, maak een krant etc. etc.

Bij interesse in deelname kun je contact opnemen met cometogether@nbprojects.nl voor meer informatie.

COME TOGETHER is een initiatief van Keren Levi, Andrea Bozic en Nicole Beutler, wordt geproduceerd door NBprojects, Frascati, Neverlike, BAU in samenwerking met TILT en Veem House Voor Performance.