do 07 jun 2018

Open Auditie

Nicole Beutler zoekt Danser/Performer/Zanger, Man, Leeftijd: 25-50

Auditie 7 juni 2018
11.00 – 17.00
BAU Studio’s, Entrepotdok 4, Amsterdam


Nicole Beutler maakt al meer dan vijftien jaar dans- en performancevoorstellingen. Haar werk bevindt zich op de scheidslijn van dans, performance, muziek en beeldende kunst, vanuit de overtuiging dat het gevestigde onderscheid tussen de disciplines mag worden ontwricht. Haar performances worden gecomponeerd met een grote gevoeligheid voor muzikaliteit en doordrenkt met subtiele humor.

HET PROJECT
Voor de nieuwe productie 8: METAMORPHOSES (werktitel) duikt Nicole in het thema transformatie. De dingen veranderen, nieuwe vormen duiken op. Transformatie omarmen omvat ook de pijn van het loslaten, het opgeven van een idee en van wat men denkt te weten, en tegelijkertijd ook de bevrijdende realisatie dat alles tijdelijk is.

Het muzikale vertrekpunt is THE COLD SONG van Henry Purcell, bewerkt naar een hedendaagse context door componist Gary Shepherd.

8: METAMORPHOSES is een grote zaal productie en zal in mei 2019 in première gaan in Rotterdam, gevolgd door een kleine tournee.

WAT WE ZOEKEN
We zoeken acht multigetalenteerde mannelijke performers uit verschillende disciplines. Sterke fysieke performers met kennis van stem en zang.
- Je hebt sterke performancevaardigheiden, je weet hoe het lichaam te gebruiken
- Je weet hoe je je stem inzet als instrument

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem contact op met Justa Ter Haar, Artistiek Assistent Nicole Beutler Projects via justa@nbprojects.nl. Stuur ons je CV en motivatiebrief voor 28 mei 2018. Omdat we de procedure beperkt willen houden maken we een strenge selectie.