do 26 mrt 2020

Brief van Nicole Beutler

Lieve vrienden,

Het is een bizarre tijd. Een tijd om na te denken. Over waar wij mee bezig zijn. Over hoeveel we doen. Over hoe we werken. Over hoe alles met alles samenhangt. Even pauze. Een science-fiction-scenario wordt werkelijkheid. De onzichtbare wereld van de microben bepaalt onze realiteit en plots is de hele wereld met hetzelfde bezig. Dat kán dus wel.

Theaters, de kerken, de tempels en de Brexit zijn even nevenzaak. Alles wat net nog zo onoverkomelijk en essentieel bleek is in een klap opzij geveegd. Dit is heel pijnlijk maar ook een kans. Dit is ook een wakker worden. Als alles stilvalt, dan ontstaat er ruimte. Ik ben benieuwd hoe de wereld er hierna uit gaat zien. Straks hebben we BC (before corona) en AC (after corona).

We hebben veel af moeten zeggen, de buitenlandtournee van ROLE MODEL (i.s.m. DOX), de nieuwe productie bij Sadler’s Wells Londen, de première van Genevieve Murphy op SPRING en Frascati Amsterdam en 8: METAMORPHOSIS op Oerol. Deze pijn dragen we als sector gezamenlijk. Een grote shout out naar al die premières en festivals die niet door kunnen gaan! Zo ontzettend jammer. We zullen dit jaar nooit vergeten...

Stilletjes op de achtergrond werken we aan komende projecten. Onzeker, wanneer we weer aan de slag mogen. Maar met de goede hoop, dat er na deze stilte een grote honger is om samen te komen.

Wanneer het ook moge zijn.
Ik heb geduld.

Stay healthy, keep dancing,

Nicole