STILL LIFE IN THE PARK

Op een onverwachte plek in de stad vindt een ritueel ter verlangzaming plaats. Deze ringdans geïnspireerd op Oskar Schlemmers Reifentanz is een uitnodiging om de verbeelding haar vrije gang te laten gaan. Een nauwkeurig micro-spektakel spelend met tijd en ruimte. Voor STILL LIFE IN THE PARK bewerkt Nicole Beutler een scène uit de voorstelling 4: STILL LIFE tot een groepsmanifestatie. Onderdeel van het JULIDANS x WHYNOT: OFF VENUE programma.

JULIDANS X WHYNOT: OFF VENUE
Met een eigenzinnige kijk op dans schuurt dans- en performanceplatform WhyNot graag tegen de bestaande conventies aan. Dit jaar slaat WhyNot de handen ineen met Julidans en cureert het op zaterdagmiddag 14 juli een alternatieve dansroute: Off Venue.

Deze gratis tour leidt het publiek langs vijf verschillende korte dansvoorstellingen, op vijf bijzondere locaties in Amsterdam West en Centrum, van verborgen terras tot platenzaak. Aanstormende danstalenten als Charlotte Mathiessen (Chronos) presenteren nieuw werk en choreografen als Nicole Beutler experimenteren met de buitenruimte. Spring op de fiets en laat je verrassen!

za 14 juli 14:00 - 18:00

www.offvenue.nl
www.julidans.nl

2018
jul14
STILL LIFE IN THE PARK
Julidans Julidans, Amsterdam (NL) Op locatie
tickets